Hosting

Door onze jarenlange ervaring op het gebied het hosten van websites, bent u bij ons aan het juiste adres. Uw website(s) en cloud omgevingen, worden gehost op ons stabiele, redundant uitgevoerde hosting platform. Onze omgevingen zijn ondergebracht bij BIT bv te Ede, een goed beveiligd datacenter. Als beheer systeem voor onze relaties, maken wij gebruik van DirectAdmin®. Hiermee kunt u uw hosting makkelijk zelf beheren zonder dat u daar technische kennis nodig heeft. Uw website(s) staan bij ons als een huis! Wij zorgen dat de server up-to-date blijft en altijd over de nieuwste software beschikt. Uw gegevens hebben hoge prioriteit bij ons. Daarom geven wij 99,99% uptime garantie. Uw data is bij ons in goede handen.

U heeft klanten met websites maar wilt deze zelf hosten en beheren? Dan zijn onze Reseller omgevingen voor meerdere websites de juiste oplossing voor u. Meer weten over Reseller omgevingen? Neem dan contact met ons op.
Server Corridor BiT EDE

Waarom onze Hosting

Next Gen

Hosting van de websites hebben wij in eigen beheer met topkwaliteit hardware en een next-generation netwerk met hoge capaciteit. Hierdoor kunt u er op rekenen dat wij altijd voldoende capaciteit hebben. Ook bij piekbelasting.

Control

Alle relaties hebben omgevingen welke voorzien zijn van het befaamde software control panel. Direct Admin®. Deze software maakt het mogelijk dat u uw hele hosting pakket makkelijk kunt beheren zonder technische kennis.

Backup

Elke nacht maken we een backup van al uw data. Deze data wordt bewaard op een fysiek andere locatie. Mocht u ooit data verliezen, dan is een telefoontje of email naar ons voldoende en kunnen wij uw data direct terugplaatsen.