Cloud Storage

Met onze Cloud Storagedienst kunt u bedrijfskritische gegevens en bestanden gebackupped en beveiligd op ons serverpark zetten. Het is de gemakkelijkste en veiligste manier om uw bestanden te delen, synchroniseren en back-uppen waar u ook bent, online of offline. U kunt gewoon lokaal blijven werken en u merkt er helemaal niets van dat uw bestanden elders worden opgeslagen. Al uw bestanden worden gesynchroniseerd terwijl u aan het werk bent.

Alle gegevens zijn vertrouwelijk en worden bij ons versleuteld via het SSL protocol (https), hierdoor kunnen wij garanderen dat derden deze gegevens niet kunnen inzien. Dit protocol maakt gebruik van een certificaat om er zeker van te zijn dat een Cloud Storagedienst overeenkomt met de eigenaar.
Wij slaan uw bestanden en gegevens beveiligd voor u op in onze Cloud Storage, welke is ondergebracht bij BIT bv te Ede, een goed beveiligd datacenter.
Server Corridor BiT EDE

Waarom onze Cloud Storage

Simple

Uw gegevens en bestanden gebackupped op ons serverpark is wel zo veilig. Iedere nacht wordt er namelijk een volledige kopie van al uw bestanden op een fysiek andere locatie weggeschreven. Dus geen paniek als u onverhoopt iets verwijderd of overschreven heeft.

Safe

Uw gegevens zijn vertrouwelijk en worden daarom versleuteld, hierdoor kunnen derden de gegevens niet inzien. Door onder andere gebruik te maken van een certificaat kunnen we controleren dat de Cloud Storagedienst overeenkomt met de eigenaar.

Syncing

Gemakkelijk backuppen en bestanden synchroniseren via de Desktop app voor Windows, Apple en Linux en/of via de Google Play app, Apple App Store applicatie, behoren allemaal tot de mogelijkheden.